pondělí 12. června 2023

Romantické filmy / 3x Best Romantic with English subtitles

Love comes softly / Láska přichází tiše

 Mladá žena na cestě k novému životu v roce 1800 se náhle ocitne vdovou. Nyní musí žít s nedávno ovdovělým mladým mužem a jeho dcerou. Dokáže někdo z nich znovu najít lásku?

 Debbie Macomber's Mrs. Miracle / Paní Zázračná  

Mladý vdovec Seth Webster (James Van Der Beek), který se stále nevyrovnal se smrtí milované manželky, je na pokraji zhroucení - hledá totiž naléhavé chůvičku, která by mu pomohla s jeho zlobivými šestiletými syny - dvojčaty Juddem (Michael Strusievi) Jasonem (Valin Shinyei), kterým se zatím každou chůvičku podařilo v rekordně krátké době vyhnat z domu! Sethovi už může pomoci snad jen nějaký zázrak. A skutečně, jednoho dne se na prahu jeho domu objeví jakási postarší paní (Doris Roberts), kterou chlapci okamžitě začnou volat zkomolením jejího příjmení "paní Zázračná" - a rychle se stane nepostradatelnou vychovatelkou, kuchařkou, kamarádkou a dohazovačkou.


 

For All Time / Na věčné časy
Romantický fantastický příběh reklamního pracovníka Charlese Lattimera, který se díky kouzelným kapesním hodinkám z uspěchaného 21. století dostane do roku 1896, v němž najde nejen vytoužený klid, ale i lásku mladé vdovy.